Välkommen till INTERFÖNmmlmSTER AB !

I vårt erbjudande finns PVC Fönster och Aluminium Fönster som möter varje kunds förväntningar. Vi använder endast fönster profiler tillverkade av ALUMINIUM och PVC av högsta tyska kvalitet. Dessa profiler uppfyller alla säkerhetsbestämmelser och funktionskrav. Våra fönster PVC och Aluminium tillverkas individuellt för varje kund och har önskad form, färg och tekniska parametrar. För att möta våra kunders förväntningar, producerar vi fönster i PVC och Aluminium  med bästa Pvc och Aluminium profiler från världsklass bästa tillverkare av Pvc och Aluminium Fönster och i vårt erbjudande hittar du både 3, 4, 5, 6, 7, – och 8 kammare PVC Fönster och Aluminium Fönster av bästa profiler tillverkare med bästa material som kommer från Tyskland , Sverige och Polen. Pvc fönster från Interfönter AB är super kontrollerande och  därför är det bästa val för dg ! PVC Fönster från Interfönter är bäst på marknad .

PVC Fönster från Interfönster AB  är underhållsfria det betyder att du behöver inte måla aldrig dina fina  fönster. Interfönster AB är nummer 1 på tillverkning Aluminium fönster och Pvc fönster .
Vi använder oss bara utav det tyska företagets ROTO beslaget vid montering av PVC och ALUMINIUM fönstren, vilket bland annat kännetecknas av hög regleringskapacitet. Du kan välja mellan ett aluminiumram och en speciell termisk ram som förbättrar glasets termiska förmåga.

Våra produkter är som standard utrustade med glas med faktor U = 0,7W (m2K), men vi erbjuder även glas U = 0,5W (m2k)  för att garantera ännu bättre värmeisolering. För att underlätta valet för våra kunder har vi skapat fyra uppsättningar av fönster som skiljer sig i profiltyp och form. Vi har både lager för omgående leverans samt att vi måttillverkar direkt efter dina önskemål i alla utföranden.
Vi garanterar snabbaste leverans underhållsfria 3 glas fönster  i Sverige
Offert inom 24timmar, 25års garanti  Interfönster AB står för kvalitet, och vi vågar ge så långa garantier för att vi vet att våra fönster håller.
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss på telefonnummer:
08-68409797 mån.-fre. 9:00-19:00
eller skicka mail till : info@interfonster.se

,.HDF