Glasväggar

Glasväggar är populärt vid renoveringar och nybyggnationer eftersom det ger ett stilrent och modernt intryck. Du kan ha glasväggar både inomhus och längs med fasaden. Många väljer att ha en glasvägg för att få en panoramavy över utsikten och skapa en större känsla i rummet. Det är också vanligt med glasväggar på kontor. Glas isolerar ljud bra vilket gör det till ett perfekt alternativ för mötesrum.

Fördelar med glasväggar

  • Skapar en luftig känsla
  • Bra ljudisolering
  • Behåller utsikten
  • Ger ett modernt intryck

Var kan du köpa glasväggar?

Det finns flera leverantörer som erbjuder glasväggar. Här listar vi leverantörerna du kan kolla vidare hos, beroende på vilken inriktning du är ute efter.

Moelven

Letar du efter glasväggar till inomhusmiljön (exempelvis kontoret) är Moelven en leverantör som har flera olika stilrena alternativ. De är experter på hur du kombinerar glasväggar med din övriga inredning och har full koll på hur du kan skapa en presentabel miljö för konferensrummen utan att ge avkall på ljudisoleringen. Kolla in Moelvens glasväggar här.

Inoxa

Inoxa har glasväggar för vinkällaren, kontoret eller ett annat rum i inomhusmiljö. Här kan du skapa en egen design eller bestämma dig för någon av de snygga standardmodellerna. Som du hör finns det flera valmöjligheter. Läs vidare om glasväggar hos Inoxa.