Glaslyft

Glaslyft är en uppfinning som underlättar tunga och besvärliga lyft och därmed förbättrar din arbetsmiljö. Detta tillbehör har sugkoppar som håller glaset du transporterar till platsen du önskar, oftast monteringsplatsen.

Det finns stora glaslyftar som kan lyfta över 600 kg och så finns det små glaslyftar med handtag som ofta kan lyfta mellan 10-150 kg. Ett annat ord för glaslyft är vakuumlyft vilket är en vanligare benämning i vissa sammanhang.

Små glaslyft med handtag

Mindre vakuumlyft kan lyfta saker upp till i runda slängar 150 kg. De har en sugkopp som skapar vakuumet. Här får du reda på var du kan köpa eller hyra glasliftar.

MicroLogistic

Micrologistic erbjuder glaslyften Racelift 3.0 som klarar att lyfta upp till 150 kg utan några problem. Racelyft 3.0 kan enkelt plockas isär och får plats i de flesta bilar. Glaslyften kostar 26 750 kr och är ett pålitligt verktyg för vilken arbetsplats som helst. Läs mer på deras hemsida för att hitta fler glaslyftar.

Leif Arvidsson AB

Hos Leif Andersson hittar du glaslyftar för föremål i olika storlekar och ändamål. Priserna varierar från ett par hundra kronor (lyftkraft 8 kg) till 2000 kr (lyftkramp med handpump upp till 57 kg). Kolla in Leif Arvidssons utbud av glaslyftar.

Jula

Jula har en prisvärd glaslyft som har fått nära på maxbetyg av många användare. Glaslyften kostar 199 kr och då får du en dubbel sugkopp som kan lyfta upp till 80 kg. Här kan du se Julas prisvärda glaslyft.

Stora glaslyft för tunga lyft

För dig som ska montera glas, gipsskivor och plåtskivor kan det vara värt att hyra in eller köpa en hydraulisk glaslyft.

Cramo

Cramo har stora glaslyftar som kan lyfta upp till 650 kg. Eftersom glasliftarna har hjul är det lätt att transportera glasrutorna även vid trängre passager. Läs mer hos Cramo.

Starke Arvid

Starke Arvid har en glaslyft för dig som söker efter en multimaskin som klarar av lite tuffare miljöer. Glasliften är ett välkommet inslag på arbetsplatsen då medarbetare slipper tunga och besvärliga lyft. Läs mer om Starke Arvids glaslyft.